Foștii susținători ai lui Crin Anonescu încep să-și arate nemulțumirile față de acesta, pe măsură de discuțiile privind desemnarea candidatului PNL-PDL la Președinția României avansează.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, liberalul Mircea Moloț are multe să-i reproșeze fostului lider al PNL. Joi, într-o conferință de presă, Mircea Moloț a motivat de ce organizația pe care o conduce nu îl va susține pe Crin Antonescu în competiția de desemnare a candidatului alianței PNL-PDL la prezidențiale. Moloț îi reproșează lui Crin Antonescu alegerea momentului în care PNL a părăsit guvernarea.

„Cea mai mare greșeală a lui Crin Antonescu a fost ieșirea de la guvernare, sau mai bine zis, momentul în care a decis asta. Trebuia să ieșim de la guvernare după ce Băsescu și Ponta au încheiat pactul de coabitare și și-au pus procurorii, și unul și altul. Dacă ieșeam atunci, lumea înțelegea și nu ne mai reproșa plecarea din USL”, a spus Mircea Moloț.

Liderul PNL Hunedoara a adăugat că și comunicarea cu electoratul a fost una deficitară, dar și strategia lui Crin Antonescu. „Domnul Antonescu a încercat să atragă toate reacțiile negative asupra sa, crezând că așa va salva partidul, dar s-a înșelat”, a mai spus Mircea Moloț.

2 răspunsuri

  1. Pingback: Semnalul baronilor din PNL: începe sfâșierea lui Antonescu – Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

  2. papy.popa596@gmail.com' stambuliu spune:

    Din nime’n drum,kkt la cur,maaaaaarele Molotz,a ajuns unul dintre cei mai bogati sefi hunedoreni.Cum?Isi permite sa dea lectii,gunoiul,parvenitul,alcoolicul!Sa nu uite,orice urcush are si coborash!Inevitabil,si,vai de mama lui!O sa fie mai ceva ca in estul Ukrainei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus