Laurențiu Nistor a câștigat detașat alegerile pentru președinția CJ Hunedoara la alegerile locale din 27 septembrie
Dragii mei hunedoreni,
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Așa cum m-am angajat în campania electorală, voi fi aliatul dumneavoastră și vă voi pune la dispoziție întreaga experiență și seriozitate. Pentru următorii patru ani, singura mea prioritate veți fi dumneavoastră, locuitorii județului Hunedoara.
Voi fi președintele tuturor hunedorenilor, cu garanția fermă că HUNEDOARA PUTERNICĂ merge mai departe!
Ne așteaptă patru ani frumoși, patru ani în care județul Hunedoara va continua să se dezvolte așa cum trebuie. Știu ce am de făcut, ne apucăm de treabă!
Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!
Cu deosebit respect,
Nistor Laurențiu – Președintele Consiliului Județean Hunedoara

5 răspunsuri

 1. Antivirus@Hunedoara.ro' Cetatean roman spune:

  Domnule Presedinte,
  Urmeaza patru ani cumplit de grei, in care dupa criza medicala urmeaza cea economica, incomparabil mai dura. Consecintele lor negative vor fi mult amplificate de guvernarile de “dreapta”, cinice si iresponsabile, care se profileaza. Pregatiti-va deci pentru ce este mai rau. Din fericire, judetul Huneadoara pare sa reziste bine la virusii USR-PLUS care au infestat Bucurestiul si alte zone importante ale Romaniei.
  Doamne ajuta si Succes, Dumneavoastra si mai ales hunedorenilor !

 2. Felicitări!!

 3. Cetatean@Romania.ro' O sansa istorica si o datorie pe masura ! spune:

  PSD are sansa nesperata si poate nemeritata de a se profila ca aparatorul Democratiei si integritarii Romaniei. Sa speram ca nu o va rata ! Doamne ajuta !

 4. Inca 4 ani de subdezvoltare …cum predomina pensionarii in judet e normal sa se gândească doar la pensii ci nu la dezvoltarea economica care nu a existat sub mandatul psdistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus