Politicienii, dar nu numai aceștia, au fost surprinși de aparatul foto în ipostaze care merită comentate.

„Prins” de glumele fostului șef județean de partid (deși, formal, prefectul nu mai este membru PSD), Fabius Kiszely l-a ținut cu mâna întinsă pe Daddy Dragnea. Abia după ce acesta l-a bătut prietenește pe antebraț, prefectul i-a răspuns la salut. E ceva să-l ții pe Dragnea cu mâna întinsă…

TEBEA 2017 (8)

Primarul din Ribița a plimbat preț de câteva minute cel mai vechi drapel național din zonă. Omul a scos și el la înaintare ce avea mai bun – din trecut, că din prezent nu prea avem cu ce ne lăuda.

TEBEA 2017 (7)

Liviu Dragnea a primit de la un artist o sticluță (nu râdeți!), cu pământ și busuioc. Dacă a pus busuiocul sub pernă, oare pe cine o fi visat că va fi candidatul PSD la Primăria Deva? E drept, târcoale i-au dat vreo doi interesați…

TEBEA 2017 (5)

Mircea Bobora, într-o încercare de recalificare la locul de muncă. Astăzi, fotograf oficial al președintelui PSD.

TEBEA 2017 (4)

Primarul și viceprimarul din Hațeg și-au împărțit frățește cocardele tricolore. „Una mie, una ție, ca la noi la Primărie.”

TEBEA 2017 (1)

Ca doi politicieni serioși ce sunt, Ludovic Orban și Gheorghe Falcă s-au hlizit copios în timpul ceremonialul solemn de la Țebea. În fața lor, doi veterani război sunt, evident, mult mai conectați la eveniment. Comentariile sunt de prisos.

TEBEA 2017 (2)

Din nou, Mircea Bobora. De această dată, cu o „buturugă” mai înalt. Cum buturuga pare destul de mică, oare cine o fi carul mare?

TEBEA 2017 (6)

Marele Absent al delegației ALDE a fost Mircea Moloț. N-a mai venit la Țebea în acest an. Oare de ce?

TEBEA 2017 (3)

Dragnea și-a încheiat numărul la Țebea cu binecuvântatul interviu. În direct. Tot în direct și-a frecat și  inelarul de la mâna dreaptă. Toată ziua. Stres?

TEBEA 2017 (9)

Relaxare la țigara de după

fabius la tebea

Bogdan Nițu raportează (probabil): „Să trăiți! A ieșit bine, putem răsufla ușurați! Ne vedem la popotă?”

TEBEA 2017 (10)

Acest material este un pamflet, dar fotografiile sunt reale.

3 răspunsuri

  1. negrublacknegru@yahoo.ro' Negru Blacknegru spune:

    Pe Bogdan Nitu l-a sunat Dumnezeu, doar e purtatorul Lui de vorbe, sa-l intrebe de ce nu a tras clopotele azi spre fericirea cartierului…

  2. Atentie la pleonasme !

  3. Update: Nitu vorbea defapt cu Pomohaci s-o puna de-o ciocaneala ca in vremurile bune. Au rezervat deja o manastire ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus