Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit CONDIŢIILE pe care trebuie să le respecte cei 5 inculpaţi arestaţi la domiciliu în Dosarul Moloţ.

“Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia (împotriva încheierii penale din 04.12.2014 dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului  Alba în dosarul penal nr. 5319/107/2014), a desfiinţat încheierea penală atacată şi pe cale de consecinţă a dispus luarea  faţă de cei 5 inculpaţi (Moloţ Ioan Mircea, Balint Tiberiu Ioan, Venter Robertto Patrick, Pup Emanoil Milică şi Axinte Vasile) a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile începând cu data punerii în executare a acestei măsuri”, se arată în comunicatul oficial al Curţii de Apel Alba Iulia.

MOLOŢ, ARESTAT la domiciliu! CINE va conduce Consiliul Judeţean

Pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii au următoarele obligaţii:

– să nu părăsească imobilul de domiciliu fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura;

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

– să nu comunice cu alţi participanţi la comiterea infracţiunilor, cu martorii, experţii şi cu membrii familiilor acestora.

În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

EXCLUSIV REFERAT DNA: Moloț câştiga din fiecare contract public

 

Un răspuns

  1. Pingback: Decizie DEFINITIVĂ pentru Moloţ - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus