Fostul ministru a primit marţi vizita unui fost coleg de partid.

“Am vizitat-o, marţi, pe doamna Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici”, a spus Emil Boc, potrivit Agerpres.

Emil Boc a mai menţionat că Monica Iacob Ridzi are dreptul la patru vizite lunare şi că a decis, de comun acord cu soţul acesteia, ca una dintre persoanele care o vizitează să fie el. Emil Boc a precizat că va face ceea ce îi va sta în putinţă pentru a ajuta o fostă colegă într-un moment dificil. ‘Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine şi cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern’, a adăugat el, menţionând că nu i-a dus fostului ministru niciun pachet deoarece aceasta are dreptul la un singur colet pe lună, care i-a fost dus deja de familie.

El a mai precizat că Monica Iacob Ridzi urmează să facă o serie de analize mai amănunţite, dată fiind starea sa de sănătate.

ştiripesurse.ro

Ți s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus