Postarea face referire la Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva, Ilia - Holdea

„PSD-ul lui Liviu Dragnea și al Vioricăi Dăncilă continuă campania populistă de atacare a Occidentului sub pretextul apărării intereselor românești.

Ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, nu întâmplător unul dintre favoriții lui Dragnea, se războiește de mai multe zile cu firma spaniolă care a construit tronsonul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, aducând în discuție demnitatea sa de român. După ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, a reziliat contractul cu constructorii spanioli, ministrul Cuc duce o adevărată campanie de imagine, ironizându-i pe „străinii cei răi”. Un populism ieftin, care nu rezolvă problema de fond și nu ne ajută pe noi, românii, să circulăm mai repede pe o autostradă terminată.

Nu luăm nicidecum apărarea firmei spaniole, dar beneficiarul lucrării, CNAIR, trebuia ca, în timpul execuției acesteia, să facă mai multe rapoarte privind calitatea construcției și să le dea publicității.

Da, contribuabilul român trebuia informat, deoarece acolo s-au folosit și bani publici. Bani publici împreună cu bani europeni, pe care Guvernul PSD nu se agită să îi atragă. Ba, mai mult, fuge de ei, pentru că autoritățile europene verifică modul în care sunt cheltuiți. Fără să le pese, de fapt, de lucrarea în sine, guvernanții PSD s-au trezit să reacționeze la spartul târgului pentru că doamna Dăncilă e în campanie electorală pentru prezidențiale.

Dacă nu consultăm rapid niște specialiști și ne bazăm numai pe declarațiile unui ministru populist, riscăm să ne trezim că spaniolii câștigă în instanță și noi rămânem și fără autostradă, și cu banii luați. Bani pe care nu-i plătesc Cuc și Dăncilă, ci îi plătim noi toț”, a scris Dacian Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus