La conducerea Spitalului Județean de Urgență a fost instalată o conducere militară, în fruntea căreia a fost numit lt. col.medic dr. Constantin Vlase

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale a postat un mesaj pe pagina de Facebook  a instituției legat de noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva:

„EI SUNT #EROII NOȘTRI!!!

Armata României, prin Direcția medicală, dă încă o dată, un exemplu de profesionalism și de camaraderie ajutând personalul medical de la #Spitalul Județean Deva, în momente de grea încercare pentru noi toți.

Domnul locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați, cu două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan, va asigura funcția de manager la Spitalul Județean Deva.

Alături de dumnealui, domnul maior medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani, va asigura funcția de director medical, iar domnul locotenent colonel Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, de asemenea cu experiență în teatrul de operații în Afganistan, va asigura coordonarea serviciului administrativ.
LE URĂM SUCCES !”.

Astăzi, la conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva a fost instalată o conducere militară, în fruntea căreia a fost numit lt. col medic dr. Constantin Vlase.

Un răspuns

  1. Le multumim si le uram succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus