Gabriel Gal a făcut apel, după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

 

Astăzi, 14 martie, începe la Curtea de Apel Alba Iulia judecarea apelului declarat de către Gal Gabriel, condamnat pentru jaful de la Castelul Corvinilor din noaptea de 1/2 mai 2017.

Magistrații de la Judecătoria Hunedoara au dat sentința pe fond, iar inculpatul, care nu și-a recunoscut fapta, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. În plus, el trebuie să plătească Primăriei Hunedoara suma de 174.382,26 lei, reprezentând daune materiale.

Gal Gabriel a făcut apel, iar astăzi, 14 martie, a fost stabilit primul termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia. Gabriel Gal a fost trimis în judecată pentru furt calificat, anul trecut.

Vă reamintim că în noaptea de 1/2 mai 2017 din incinta Castelului Corvinilor, prin spargerea unui geam, a fost sustrasă din casa de bilete suma provenită din încasări. Câteva zile mai târziu, polițiștii l-au arestat din spitalul de la Hunedoara pe Gabriel Gal, un tânăr în vârstă de 30 de ani, care fusese operat la un picior. Acesta a declarat că s-a rănit în urma unei altercații.

Asupra sa au fost găsiți doar 1.800 de lei, iar restul banilor – nici până astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus