Ordinea de zi.

Joi, 29 ianuarie 2015, începând cu ora 11.00, se va desfășura sedinta ordinara a Consiliului Judetean Hunedoara, avand urmatorul proiect al ordinii de zi:

1.      Raportul presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara cu privire la modul de indeplinire a atributiilor proprii si a hotararilor consiliului judetean pe anul 2014.
2.      Informare cu privire la programul de actiuni in domeniul relatiilor externe al Consiliului Judetean Hunedoara, desfasurat in anul 2014.
3.      Proiect de hotarare privind validarea mandatului de consilier judetean al domnului Caragut Vasile.
4.      Proiect de hotarare pentru modificarea art.63 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetean Hunedoara, aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean Hunedoara nr.137/2008.
5.      Proiect de hotarare privind delegarea unui consilier judetean care sa indeplineasca temporar atributiile unui vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara.
6.      Proiect de hotarare privind aprobarea Programului de actiuni in domeniul relatiilor externe al Consiliului Judetean Hunedoara pe anul 2015.
7.      Proiect de hotarare privind aprobarea platii unor cotizatii.
8.      Proiect de hotarare privind aprobarea statului de functii al Bibliotecii Judetene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
9.      Proiect de hotarare privind aprobarea statului de functii al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu.
10.   Proiect de hotarare privind atribuirea unor licente de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public judetean de persoane prin curse regulate speciale.
11.   Proiect de hotarare privind aprobarea programului anual al Consiliului Judetean Hunedoara de finantare nerambursabila in conditiile Legii nr.350/2005.
12.   Proiect de hotarare privind stabilirea preturilor medii ale produselor agricole pe anul 2015.
13.   Proiect de hotarare privind stabilirea pretului mediu la masa verde de pe pajisti pentru anul 2015.
14.   Proiect de hotarare privind aprobarea nivelului taxelor si tarifelor, precum si a altor taxe asimilate acestora, din competenta Consiliului Judetean Hunedoara, aplicabile in anul fiscal 2015.
15.   Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Judetean de Gestionare a Deseurilor revizuit pentru Judetul Hunedoara.
16.   Proiect de hotarare privind aprobarea achizitiei de activitati juridice de asistenta si reprezentare a intereselor Spitalului Judetean de Urgenta Deva in justitie.
17.   Proiect de hotarare privind aprobarea si mandatarea reprezentantului Consiliului Judetean Hunedoara in Adunarea Generala a Actionarilor de la SC APASERV Valea Jiului SA Petrosani in vederea achizitiei de servicii juridice specializate de asistenta si reprezentare a intereselor societatii comerciale in justitie.
Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus