De câteva luni, Deva are trei viceprimari. Unul, sigur pe funcţia pe care o ocupă, liberalul Marius Surgent a supravieţuit războiului PSD-PNL declanşat după ruperea USL. Cel de-al doilea post este ocupat pe rând, când de Ovidiu Moş (PSD), când de Marian Muntean (PNL), în funcţie de deciziile Consiliului Local şi de acţiunile juridice ale Prefecturii.

Primarul Devei a găsit o soluţie pentru a-i împăca pe amândoi.

„Dacă vreţi să fac o glumă, eu chiar am propus să fac un despărţitor şi să stea amândoi acolo. Nu e nicio problemă dacă sunt doi viceprimari, sau unul, sau trei viceprimari. Problema este alta, este o voinţă politică a consilierilor. Că nu ne place, că ne place, asta e. La fel se întâmplă şi în Parlament”, a declarat Petru Mărginean.

Edilul Devei a adăugat că legislativul local a rectificat primele hotărâri după ce Instituţia Prefectului a atacat în instanţă deciziile şi, din acest motiv, nu înţelege de ce prefectura continuă acţiunea în instanţă.

„Dacă eşti acuzat că ai furat o găină, şi mergi cu găina să arăţi că nu ai furat-o, ce rost mai are acţiunea în instanţă?!”, a întrebat retoric Petru Mărginean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus