Propus pentru schimbare din postul de viceprimar al Devei, Răzvan Mareș a reacționat evaziv pe Facebook.

„Asist de câteva zile, ca spectator cu invitatie :), (este drept fără să vreau), la o piesă de teatru ieftină, cu regizori, scenariști și actori, care au vechi state în arta teatrală. Nu-mi vine să cred cât de idioți îi cred pe spectatori!
Am stat și am privit din sală, pentru a desluși subiectul, precum și cât de inventiv este scenaristul piesei : „Marea Cacealma”. În mare parte m-am dumirit și vă voi povesti și dumneavoastră piesa și distribuția, intr-o conferință de presă, săptămâna viitoare!”.

În data de 17 ianuarie, pe ordinea de zi a Consiliului Local Deva, unul dintre proiecte se referă la schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș. Pentru demiterea acestuia este nevoie de votul a 14 dintre consilierii locali. Componența CL Deva este următoarea: PSD – 6 consilieri, PSRo – 6 consilieri, PNL – 5, ALDE – 2, UDMR – 2. Mareș este președintele Organizației Județene a PSRo.

conv messenger mares

Un răspuns

  1. Ar fi mai interesant sa ne povestesti ce s-a intamplat la serviciul coordonat de tine si pe urma sa treci la povesti nemuritoare cu zane si zmei. Si sa pregatesti povestile si pentru celelalte servicii coordonate de tine, ce urmeaza a fi verificate. Nasol, cetatene Mares. Ai multe de povestit in perioada urmatoare. Probabil. Procedeaza cum ai procedat cu oponentul Petrisor. Fii cetateanul Mares pana la capat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus