El și-a înaintat ieri demisia, după ce PNL a pierdut alegerile în județ

„Oamenii, în general, atunci când nu reușesc să obțină rezultatele pe care și le-au stabilit, caută justificări și scuze.

Eu sunt liberal iar pentru mine onoarea și cuvântul dat sunt mai importante decât o funcție.

În consecință, mi-am dat demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara, dar rămân alături de colegii mei și la dispoziția conducerii naționale a partidului.

Vreau să le mulțumesc hunedorenilor care ne-au votat și să-i asigur de respectul meu pe cei care nu ne-au votat.

PNL Hunedoara are astăzi mai mulți primari, respectiv 33 și 310 aleși locali, iar la nivel național PNL s-a situat pe primul loc în preferințele românilor.

Îi felicit, încă o dată, pe colegii liberali pentru rezultatele obținute și le mulțumesc pentru munca depusă în această campanie”, transmis Lucian Heiuș printr-un comunicat de presă.

Ieri, Heiuș a demisionat din fruntea Organizației Județene a PNL Hunedoara, după ce liberalii au pierdut cursa pentru șefia Consiliului Județean Hunedoara, obținând, de asemenea, rezultate foarte modeste și la votul pe listă pentru alegerea membrilor CJ. De asemenea, tot ieri a demisionat și Adrian Nicolae David, candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Hunedoara și prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

 

 

2 răspunsuri

  1. Rezultatele de la orasul Hunedoara nu le comenteaza nimeni ? Pina cand PNL Hunedoara va mai aplica politica strutului ? Gherman si Harau trebuie sa isi dea demisia si ei .

  2. DE CE TI-AI ASUMAT ASA REPEDE INFRANGEREA, D-NULE HEIUS?
    De ce nu soliciti autoritatilor sa verifice in cate sectii de votare din judet, voturile au fost fraudate in favoarea PSD si a lui Laurentiu Nistor?!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus