S-ar putea să nu acordați aceeași atenție cumpărării unei perechi confortabile de pijamale asortate cu cea acordată perechii perfecte de blugi sau ținutei dumneavoastră profesionale. Pur și simplu luați ceea ce vi se pare moale și confortabil. Dar, de fapt, există o mică artă fină în selectarea tipurilor de pijamale care rezistă în timp. Și, pe lângă longevitate și confort, stilul joacă, de asemenea, un rol important. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să selectați cele mai bune pijamale.

Alegeți materialul potrivit

Țesătura potrivită contează – mai ales că depindeți de confortul pur pentru a vă asigura că în fiecare noapte cădeți într-un somn adânc și odihnitor. Dacă purtați ceva prea călduros, nu suficient de călduros, care vă provoacă mâncărimi sau nesubstanțial, probabil că nu vă veți simți foarte bine odihnit. În timpul lunilor de primăvară și de vară, este bine să alegeți un material ușor care nu vă va compromite confortul și nu vă va împiedica să dormiți. Bumbacul aerisit este întotdeauna o alegere excelentă, pentru că este respirabil.

 

În timpul lunilor mai răcoroase, s-ar putea să preferați o pereche de pijamale din flanelă. În timp ce flanela este caldă și confortabilă, este, de asemenea, surprinzător de respirabilă. Nu va trebui să vă confruntați cu transpirații nocturne inconfortabile care vă tulbură somnul și vă fac să vă răsuciți toată noaptea.

Luați în considerare cum vi se potrivește

Forma contează în cazul oricărui articol de îmbrăcăminte, fie că este vorba de o pijama sau de blugi pentru femei. Acordați la fel de multă atenție modului în care vă vine pijamaua ca și blugii! Pentru hainele de noapte, însă, cel mai bine este să rămâneți la produse care sunt un pic mai largi. Ceva care este prea strâmt se va simți prea restrictiv și va face mai dificilă adormirea.

 

Acest lucru este valabil mai ales în cazul seturilor de pijamale care au ornamente suplimentare, cum ar fi nasturi și fermoare. Aceste mici accesorii pot adăuga un pic de stil în ecuație și pot ajuta, de asemenea, ca anumite articole de îmbrăcăminte să se potrivească puțin mai bine și mai sigur, dar asigurați-vă că nu vă afectează confortul.

Găsiți ceea ce vă place

La fel ca gențile de mână și parfumurile, seturile de pijamale sunt o alegere de stil personal. Unele persoane adoră ideea de a purta pantaloni scurți ușori de damă și tricouri asortate la pat în nopțile mai călduroase. Alții preferă pantalonii lungi și bluzele cu nasturi în față pentru un look mai clasic. Unora le-ar plăcea să doarmă așa tot anul, chiar și atunci când este cald. Iar alții pot prefera aspectul unei cămăși de noapte tradiționale – nu chiar un set de pijama, desigur, dar totuși o alternativă la fel de confortabilă și binevenită.

 

Cu atât de multe opțiuni existente, un lucru este sigur: puteți să arătați și să vă simțiți bine, chiar și atunci când sunteți confortabil în pat. Distrați-vă cu alegerile dvs. Încercați un imprimeu drăguț sau o nuanță deschisă în timpul primăverii și verii pentru a se potrivi cu esența sezonului. Mergeți cu o selecție de nuanțe mai bogate și modele jucăușe în timpul lunilor mai reci. Este ușor să găsiți piese împodobite cu fulgi de zăpadă, copaci, reni și alte accente festive.

Nu uitați de halat

Fie că optați pentru o cămașă de noapte lejeră și fluidă în locul unui set de pijamale standard sau preferați o pereche de pijamale confortabile, nu vreți să vă lipsească un halat de flanelă moale care să vă țină de cald în acele dimineți neașteptat de răcoroase.

 

Nu vă limitați la flanelă, bineînțeles. Încercați un halat mai ușor, realizat din bumbac, atunci când vreți doar să adăugați un strat confortabil. Preferați ceva ce puteți purta atunci când ieșiți din cadă sau de la duș? Încercați în schimb un halat din țesătură de teracotă. Acesta absoarbe umezeala în mod plăcut și vă va menține confortabil în timp ce vă pregătiți pentru zi sau vă pregătiți să vă băgați în pat.

Nu totul trebuie să se potrivească

Cine spune că trebuie să achiziționați un set asortat? Distrați-vă puțin cu hainele de dormit, la fel cum o faceți atunci când asortați hainele de zi cu zi pentru muncă și joacă. Încercați o pereche de pijamale cu croială, de exemplu, cu un imprimeu amuzant și aerisit. Asortați-o cu un top ușor atunci când doriți să rămâneți răcoroasă și confortabilă.

 

Sau asociați un top călduros, dar aerisit, cu o pereche de pantaloni scurți de dormit sau pantaloni lungi, în funcție de perioada anului. Frumusețea acestui stil de top este că este suficient de versatil pentru a fi purtat indiferent de perioada anului. Este suficient de călduros pentru a vă menține confortabil în timpul toamnei și iernii, dar nu vă va face să transpirați în timpul lunilor mai calde. Adăugarea câtorva piese separate este o modalitate excelentă de a vă exprima stilul, chiar dacă sunteți singura care îl vede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus