„Nu merită să te mai războieşti cu morţii.”

Cererea făcută de către soţia lui Corneliu Vadim Tudor, în care solicita permisiunea de a depune trupul soţului ei în foaierul Senatului, a fost ieri respinsă de conducerea camerei superioare a Parlamentului.

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu vrea să convoace însă din nou o şedinţă, pentru a-i îndeplini dorinţa văduvei lui Vadim. Mai exact, parlamentarul din Valea Jiului vrea să strângă o treime din semnături, pentru reluarea discuţiei de ieri.

“Nu tot Senatul nu a fost de acord cu aducerea sicriului… Azi merită să încercăm, pentru că dacă trece ziua asta şi nu reuşim, rămâne o pată. A fost vicepreşedinte al Senatului, europarlamentar… măcar din punctul ăsta de vedere. Nu merită să te mai războieşti cu morţii. Nu o să dau nume, dar vreau să vă aduceţi aminte cu cine a avut PRM războaie politice, timp de 20 de ani”, a spus senatorul la România TV.

 

Un răspuns

  1. matahari@yahoo.com' Mama lui Stefan cel Mare spune:

    Sa faca ceva si pentru familia lui, dar -deh, el scrie istorie, sta cu Stefan cel Mare la masa si ia cafeaua (si ciubucul) cu Ipsilanti. Mai pezevenghiule NU TI-AR STRICA UN CONTROL. Ce mai scrii? La istorie, desigur….o sa ramai o mare rusine a judetului. Un hot seminebun care face pe facatorul de istorie. Ba, halatu, cat e halatu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus