Din cauza restanțelor foarte mari la plata facturilor de apă, ApaProd vrea să SISTEZE furnizarea apei către Termocentrala Mintia şi punctele termice din Deva.

Datoriile pe care CEH le înregistrează către Apa Prod SA Deva se ridică la suma de 772.197,35 lei.

“Conducerea SC Apa Prod SA solicită astfel o întâlnire cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara și a Prefecturii Hunedoara în vederea găsirii unei soluții pentru evitarea debranșării Termocentralei Mintia și a punctelor termice din Deva de la rețeaua de apă, dar și evitarea solicitării deschiderii procedurii insolvenței pentru CEH. Întâlnirea este programată pentru miercuri, la Prefectura Hunedoara. În cazul în care nu se va ajunge la o rezolvare amiabilă a situației, începând de joi, 21 mai, ora 12:00, se va sista furnizarea apei către Termocentrala Mintia și punctele termice din Deva”, au declarat reprezentanţii ApaProd. 

Complexul Energetic Hunedoara a încheiat cu SC Apa Prod SA Deva două contracte de servicii.

Datoriile aferente primului contract, pentru sucursala Electrocentrale Deva, sunt de 665.466,32 de lei. În ceea ce priveşte cel de-al doilea contract, pentru termoficare, Termocentrala Mintia a acumulat datorii de 106.731,03 lei către operatorul de apă.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus