Carmen Hărău și Haralambie Vochițoiu, autoproclamați zeii parlamentarismului hunedorean, au obținut scoruri ridicole la alegerile din 11 decembrie.

Cei doi candidați s-au prezentat pe parcursul acestui an ca fiind cei mai activi parlamentari hunedoreni. Au servit date și statistici prin care au încercat să convingă electoratul că au muncit pe brânci în Parlamentul României în ultimii 4 ani.

Deputatul PNL Carmen Hărău și Senatorul PMP Haralambie Vochițoiu s-au lăudat nu numai cu numărul inițiativelor legislative pe care și-au pus semnătura (alături de alți colegi de cele mai multe ori), ci și cu numărul luărilor de cuvânt, al interpelărilor și așa mai departe. Hunedorenii au fost bombardați mediatic cu „reușitele” celor doi parlamentari care, în 11 decembrie și-au încercat din nou norocul.

  • Carmen Hărău  a candidat pentru Senat și a obținut mandatul abia după redistribuirea voturilor adunate în coșul național al PNL. Cu alte cuvinte, „cel mai activ parlamentar” s-a făcut de râs în județ, dar mai ales în municipiul Hunedoara (oraș pe care l-a reprezentat în Parlament), unde a reușit contraperformanța de a obține de aproape 5 ori mai puține voturi față de 2012. Scorul mic obținut de PNL la Senat (21,17%) indică faptul că povestea Eleonorei Carmen Hărău nu a fost înghițită de hunedoreni.
  • Haralambie Vochițoiu a candidat pentru Camera Deputaților, însă nu a reușit să obțină biletul spre Parlament. „Cel mai activ senator” a obținut scoruri incredibil de mici chiar în zona pe care a reprezentat-o în ultimii 4 ani – Valea Jiului. În afară de orașul Aninoasa, lista condusă de Vochițoiu a obținut scoruri de sub 5%. Asta înseamnă că nici povestea sa de succes nu i-a convins pe alegători.

În loc de concluzie: Cum te judecă electoratul, nu te judecă nimeni!

3 răspunsuri

  1. racoticristofor@yahoo.com' Racoti Cristofor spune:

    Pacaliciul asta de Vochitoiu este un oportunist si un pupincurist de prima mana .A colindat pe la toate partidele si a tradat dupa cum a batut vantul .

  2. Vochitoiule !
    Ti-a disparut “rinjetul de Aninoasa “?

  3. Am crezut ca este vorba de Carmen ,personajul din opera lui George Bizet .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus