Înmânarea certificatelor s-a făcut la sediul Instituției Prefectului

Județul Hunedoara va fi reprezentat în Parlamentul României de 9 persoane – 3 senatori și 6 deputați.

Senat:

  1. Cornel Cristian Resmeriță – PSD
  2. Vasilică Potecă – PNL
  3. Lucica Dina Muntean – PNL

Camera Deputaților:

  1. Natalia Elena Intotero – PSD
  2. Ilie Toma – PSD
  3. Viorel Sălan – PSD
  4. Vetuța Stănescu – PNL
  5. Anamaria Gavrilă – AUR
  6. Pollyana Hanellore Hangan – USRPLUS

Ei vor depune luni, 21 decembrie, jurământul în cadrul ședinței de constituire a noului Parlament.

Declarațiile a șase dintre cei care ne vor reprezenta în Parlament, în legislatura 2020 – 2024

Anamaria Gavrilă (AUR) – „Pentru mine este o mare onoare și e cel mai înalt grad de responsabilitate pentru cineva care în socitate vrea să facă ceva pentru comunitatea și țara sa. Eu cred că oricine cine poate să facă ceva pentru țara lui trebuie să iasă în față și asta am făcut, pentru mine nu este neapărat o responsabilitate individuală, cât pentru echipă. Ne vom asigura că echipa noastră în Parlament va face totul posibil, maximum, ca să arătăm că nu sunt doar vorbe de noi și sunt și fapte și asta e și intenția noastră, altfel am fi stat acasă. Ne vom asigura că venim în sprijinul cetățenilor, asta e intenția noastră, de acesta suntem aici, că suntem în serviciul lor și ușa mea este deschisă oricărui cetățean al Devei, al Hunedoarei, chiar al României, dacă ei cred că eu sunt în putință să fac ceva pentru ei”.

Natalia Elena Intotero (PSD) – „Seriozitate, implicare, devotament pentru toți cei carre ne-au acordat votul și pentru cei care nu ne-au acordat votul, în egală măsură. Hunedoara va reprezenta o prioritate pentru mine personal și sunt ferm convinsă că și pentru colegii de la Partidul Social Democrat care au căpătat încrederea pentru mandatele de senator și deputați. Doresc tuturor sărbători fericite și multă sănătate!”.

Lucica Dina Muntean (PNL) – „Plecăm la drum împreună gândindu-ne că vom face mai mult și mai bine pentru județul Hunedoara, pentru Valea Jiului. Eu sunt cu adevărat o surpriză, dar sufletul meu este plin de gânduri, idei, speranțe pentru acest județ, dar și pentru zona din care provin. Le mulțumesc și eu celor care au ales să voteze în 6 decembrie, le promit că voi fi în egală măsură senator și pentru cei care m-au votat și pentru cei care au ales să voteze altfel și sunt convinsă că vom face o echipă bună și frumoasă, cei plecați de la Hunedoara, și că nu vom dezamăgi!”.

Vasilică Potecă (PNL) – „Județul Hunedoara este într-o situație destul de dificilă, este pe locul al 35-lea în țară din punct de vedere al nivelului de trai, iar noi, cei care mergem din partea județului Hunedoara în Parlament, avem obligația să aducem atât investiții, cât și să luăm toate măsurile la nivel general pentru îmbunătățirea și creșterea calității vieții în acest județ. Noi avem un program, l-am început anul trecut când am intrat la guvernare, după ce se va vota un nou executiv vom începe să implementăm măsurile pe carre le-am gândit pentru județul Hunedoara.

Vetuța Stănescu (PNL) – „În primul rând doresc să le mulțumesc tuturor hunedorenilor care în data data de 6 decembrie au ales să participe la vot, le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Național Liberal și și-au pus încrederea și speranța în noi. Astăzi am preluat mandatul de parlamentar, îi asigurăm ă pe hunedoreni că programul de guvernare al PNL nu este doar unul scris pe hârtie, continuăm dezvoltarea României și continuăm dezvoltarea județului Hunedoara”.

Ilie Toma (PSD) – „Începe un nou mandat, un mandat bun pentru țară, pentru cetățenii români. Sper să avem parte de stoparea cât mai repede a acestei pandemii, să fie relaxată economia, cu ajutorul bunului Dumnezeu să avem grijă față de persoanele vârstnice, față de tineri, față de salariații din România și față de mediul de afaceri. Cu siguranță, tot ce v-am enumerat sunt gândurile mele pe care voi încerca maximum să le pun în practică, fără să precupețesc niciun efort. Eu cred că este momentul ca lumea să se gândească cu sufletul. Cu sufletul poți clădi o nouă societate, o societate în care să fi uniți și să ne bazăm cu toții, unii pe alții, să nu mai avem aceste probleme de contradicții între noi, să fim cu toții buni români, să ne ajute Dumnezeu să avem parte de sărbători fericite și de ani frumoși pentru noi, românii, și pentru România”.

parlamentari jud hunedoara 2020

vetuta stanescuAnamaria Gavrilanatalia intoteroIMG-0038 IMG-0034 IMG-0029 IMG-0021 IMG-0022 IMG-0019 IMG-0017 IMG-0016 IMG-0013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus