Iată programul săptămânii 15-21 mai la cinematograful 3D din Vulcan.

Considerat cel mai bun film din ultimii zece ani, Mad Max: Furry Road va rula astăzi în premieră, în format 3D, la cinematograful Luceafărul din Vulcan. 

Pelicula va putea fi vizionată Vineri, Sâmbătă, Duminică, Miercuri şi Joi de la ora 17.00 şi 20.00.

George Miller reuşeşte, încă o dată, după 30 de ani, să surprindă un nou univers post-apocaliptic în care Tom Hardy preia ştafeta de la Mel Gibson, într-o peliculă considerată cel mai mare blockbuster al verii şi cel mai bun film din ultimul deceniu.

mad_max__fury_road_2015

„Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“ este un film de acţiune post apocaliptic regizat, produs şi co-scris de George Miller, fiind a patra parte a francizei „Mad Max“. Primul lungmetraj al seriei din ultimii 30 de ani, „Drumul furiei“ îi are în rolurile centrale pe Tom Hardy („Mad“ Max Rockatansky) şi pe Charlize Theron (Imperator Furiosa). Pe lângă aceştia, în distribuţie mai apar Nicholas Hoult (Nux), Zoe Kravitz (Toast), Hugh Keays-Byrne (Immortan Joe) şi Rosie Huntington-Whiteley (Splendid). De asemenea, acest film este primul în care Mel Gibson nu joacă rolul principal. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorească de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. „Mad Max: Drumul furiei“ a primit recenzii pozitive din partea criticilor de specialitate, site-ul agregator „Rotten Tomatoes“ oferindu-i şanse de reuşită de 99% pe baza a 95 de recenzii. „Cu o acţiune care te binedispune şi cu o cantitate surprinzătoare de poveşti, «Mad Max: Drumul furiei» aduce franciza post-apocaliptică a lui George Miller înapoi la viaţ㐓, se specifică pe site. Citeste mai mult: adev.ro/nodsyb

Filmul lui George Miller a primit laude ca “cel mai bun film de acţiune al deceniului” şi până la cel mai tare film al deceniului, aşa că fanii au motive reale de a merge şi viziona cu inima deschis acest nou capitol.

Au trecut 30 de ani de cand Mel Gibson descoperea lumea nebuna din desertul apocaliptic in Mad Max. Seria l-a transformat intr-un star mondial si a redefinit genul apocaliptic in cinematografie. Azi, Mad Max se intoarce in forta, cu un nou erou, interpretat de Tom Hardy si o distributie completate de nume impresionante de la Charlize Theron si Nicholas Hoult si pana la Zoe Kravitz sau Rosie Huntington-Whiteley.

Pe Rotten Tomatoes, Mad Max: Fury Road a obtinut un scor aproape perfect, de 97%, din 36 de recenzii pozitive si doar una singura negativa. Probabil ca acest procent va fi mai scazut, dar in mod cert va ramane unul care sa ii asigure statutul de film de neratat.

Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. De aceasta data, Mel Gibson este inlocuit cu Tom Hardy, greu de recunoscut in prima parte a trailerului. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros. Filmul se lanseaza in Romania incepand cu 15 mai.

La cinematograful Luceafărul din Vulcan va rula şi pelicula Coconut – Micul Dragon, în format 3D Dublat. Filmul va putea fi vizionat Vineri, Sambata, Duminica, Miercuri, Joi de la ora 15.00.

Sursa procinema.ro

Preţul unui film 3D este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus