Stirileprotv.ro publică o listă a celor mai ciudate nume de firme din România, obţinute printr-un studiu al firmei KeysFin.

Astfel, firma sibiană ”Dumnezeu trăieşte şi vorbeşte SRL” se ocupă de creşterea oilor, caprelor, cailor, măgarilor şi catârilor, iar ”Isus te iubeşte SRL” face exploatări forestiere.

Firma ”Miracol” din Glina vinde fructe şi legume, iar ”Circumcis” oferă servicii de taximetrie.

Tot în România există şi firme numite ”Armaghedon”, ”Musulmanu Motors”, ”Allah Company”, ”Ebola play Ro”, ”Cancer Division”, ”Hacker SRL”, ”Faliment Impex SRL” sau ”Idiot Film SRL”, în timp ce firma de mezeluri ”Killer” din judeţul Suceava ameninţă că ”ucide concurenţa”.

“SC Superman Total SRL” Hunedoara este o firmă înregistrată în anul 2013 pe strada Rotarilor din Hunedoara și se ocupă de … restaurante.

În Alba, există firma ”CIA & Neluţu”, în Ocna Mureş – ”Ţeapa SRL”.

De asemenea, 23 de firme au în nume cuvântul ”Băsescu”, 28 – ”Ponta”, în timp ce preşedinţii SUA şi Rusia sunt ”reprezentaţi” în doar două firme: ”Obama Vasi SRL” din Buzău şi ”Prinţul Marelui Putin SRL” din Bucureşti.

În Piteşti, o firmă de construcţii se numeşte ”Eu şi tu pentru viitor”, în Bucureşti există ”Şoarecele atractiv SRL”, în timp ce în Olt poţi cumpăra de la ”Scuipici Company Confection de Loux”.

gandul.info

foto: 1.bp.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus