Cei cinci inculpaţi din dosarul de corupţie al preşedintelui suspendat al CJ Hunedoara rămân în arest la domiciliu cel puţin încă o lună.

Magistraţii de drepturi şi libertăţi ai Curţii de Apel Alba Iulia au respins ca nefondate contestaţiile inculpaţiilor Moloţ Mircea, Venter Robertto, Balint Tiberiu, Pup Emanoil şi Axinte Vasile la decizia Tribunalului Alba care a prelungit perioada măsurii preventive a arestului la domiciliu cu încă 30 de zile.

Astfel, soluţia pronunţată de prima instanţă rămâne în vigoare cei cinci urmând să se întoarcă astăzi, fiecare la domiciliul unde se află în arest.

Decizia judecătorilor de la Curtea de Apel este definitivă.

Cei cinci sunt urmăriţi penal într-un dosar complex instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în care prejudiciul este estimat deocamdată la aproape 2 milioane de euro.

Retrage-ţi VOTUL dat lui MIRCEA MOLOŢ! O campanie Hunedoara Liberă.ro

În următoarele 30 de zile rămâne valabilă şi suspendarea din funcţiile publice pe care le deţin Mircea Moloţ, Tiberiu Balint şi Emanoil Pup.

Inculpaţii vor putea solicita peste 30 de zile încetarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

4 răspunsuri

  1. Pingback: Tentativă de PUCI în PNL Hunedoara. Oamenii lui Moloț NU SE LASĂ! - Hunedoara Libera

  2. Pingback: MIRCEA MOLOŢ ar putea fi din nou LIBER - Hunedoara Libera

  3. Haulica, daca esti cinstit, poti sa ne spui, in numele si sprijinul cui, HAULESTI ? Oare nu in numele fratiei, “pe sub-masa”, dintre PSD si PDL? Doamne, cat de multi “ACOPERITI” sunt in presa Romana !!!

  4. Sa fie ascuns dupa zabrele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus