Cetatea Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vor fi iluminate în albastru, joi, 14 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, pentru a marca ”Ziua Mondială a Diabetului”.

Foto Cetatea Deva albastru

Acest demers are rolul de a oferi o mai bună informare a persoanelor afectate de diabet, dar și a publicului larg asupra luptei împotriva maladiei de care suferă peste un milion de români.

În județul Hunedoara, aproape 30.000 de persoane sunt diagnosticate cu diabet, dintre care peste 1.000 de pacienți au fost luați în evidență doar în prima jumătate a acestui an, potrivit statisticilor.

”Ziua Mondială a Diabetului” este marcată în peste 160 de țări ale lumii, de peste 200 de asociații membre ale Federației Internaționale de Diabet.

Logo-ul Zilei Mondiale de luptă împotriva Diabetului este cercul albastru.

 

Un răspuns

  1. peteranton68@gmail.com' Cetățean din Deva spune:

    Numai atâta puteți. COMUNICATE DE PRESA??? DOMNULE PRIMAR VA ASTEPTAM CU PROIECTE PENTRU MUNICIPIUL DEVA. CA vopsim că zugrăvim pereți că schimbă borduri si doar atât?? Cetățenii orașului sau saturat de vorbe si de bani aruncați în vânt. A ți fost votat degeaba . Nu se vede nici un proiect implementat până acuma. Si nu stim noi că cetățeni ai orașului dacă să mai avem încredere în dumneavoastră. DORIM FAPTE NU COMUNICATE DE PRESA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus