Cinci persoane, între care şi un adolescent de 15 ani, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineaţă în localitatea Armeniş, în apropierea Mănăstirii Piatra Scrisă din judeţul Caraş-Severin, în eveniment fiind implicate două autoturisme, potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din Caransebeş cu trei autospeciale de la descarcerare, stingere incendii şi SMURD, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi maşini ale Poliţiei.

“Sosite la locul accidentului, forţele de intervenţie au constatat că în cele două autoturisme se aflau şapte persoane, din care patru adulţi. Unul dintre şoferi a fost descarcerat. În accident au fost implicaţi şi trei minori din care doi, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniţi, dar erau foarte speriaţi. Cel de-al treilea minor prezenta traumatisme la cap”, a informat ISU Caraş-Severin.

Toate persoanele implicate în accident au fost preluate şi transportate de echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD la Spitalul Municipal Caransebeş pentru investigaţii.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus