Sute de persoane sunt blocate pe Aeroportul Internațional Iași după ce operatorii de curse aeriene au amânat trei zboruri interne și două spre Londra, din cauza ceții și a ninsorii abundente.

“Cinci zboruri au fost amânate, deocamdată, de la Iași: două către Londra, două spre Otopeni și unul la Timișoara. Amânările sunt datorate vizibilității foarte reduse din cauza ceții și a ninsorii. Utilajele de deszăpezire lucrează pentru degajarea pistelor, dar acestea sunt acoperite imediat de ninsoare. Sperăm ca aeronavele să reușească să decoleze la orele prânzului”, a declarat pentru AGERPRES Elena Troia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Iași.

Conform sursei citate, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile pe aeroportul Iași, două curse de la Aeroportul Otopeni nu au mai ajuns. Acestea ar fi trebuit să sosească la ora 09,00, respectiv 09,25.

O singură cursă a reușit să decoleze de pe Aeroportul Iași în cursul acestei dimineți, cea către Tel Aviv. Aceasta a avut la rândul său o întârziere de trei ore, aeronava trebuind să decoleze, conform programului, la ora 06,05.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus