Președintele PNL Hunedoara, Mircea Moloț, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că șefii județeni ai PSD fac racolări pentru partidul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Moloț spune că unul din cei căutați pentru a prelua organizația județeană a PLR este primarul Hunedoarei.

Mircea Moloț a recunoscut că el însuși a fost căutat pentru a intra în Partidul Liberal Reformator, însă că a spus „pas” acestei propuneri.

„Sub cuvânt de onoare că am avut oferte de la PLR, ne-a luat pe rând. Cel care s-a dus singur acolo a fost Mircia Muntean și bârfele spun că respectivii au zis «decât cu derbedeul ăsta, mai bine fără organizație la Hunedoara». Au fost discuții și cu doamna Hărău (Carmen Hărău, deputat PNL, n. r.)” , a declarat președintele PNL Hunedoara.

Mircea Moloț a dezvăluit însă și o întâlnirea care ar fi avut ca scop atragerea primarului PDL de la Hunedoara, Viorel Arion, în partidul condus de fostul premier. „Cea mai superbă ofertă a fost a lui Moș Țeapă (Laurențiu Nistor, n.r.) pentru primarul de la Hunedoara, Viorel Arion, pe care a încercat să-l lămurească să treacă la PLR ca să aibe și el cu cine discuta”, a spus Moloț.

Contactat telefonic, primarul Hunedoarei, Viorel Arion nu a putut confirma episodul relatat de liderul PNL. „Nu pot să confirm sau să infirm așa ceva”, a declarat Viorel Arion. 

Un răspuns

  1. avi1941@yahoo.com' avram marian spune:

    Oameni buni nu va lasati atras-ii de CORUPTII DIN PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus