Iată cine a ocupat posturile vacante de biolog, biochimist, chimist și medici în urma concursului desfășurat în perioada 27-30 ianuarie la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

Cu un punctaj de 240,87 la concurs, postul de biochimist în Laboratorul de analize medicale a fost ocupat de Liliana Pisoiu Iacob. Rodica Aurora Buta este noul medic pediatru la secția de Sănătate Mintală. Postul de medic nefrolog a fost ocupat de Marius Dorin Grec cu un punctaj de 255,09 de puncte.

Postul de medic dentar în cadrul Cabinetului de Medicină Dentară din Unitatea de Primiri Urgențe-SMURD, a fost ocupat de Alexandra Ioana Idița. Garofița Domnițeanu este cel mai proaspăt medic de specialitate Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului.

Sabin Constantin Blaj a obținut cu un punctaj de 277,68 de puncte postul de medic cardiolog, din cadrul secției de Cardiologie.

În total, Spitalul Județean de Urgență din Deva a scos la concurs 14 posturi. Mai puțin de jumătate dintre acestea au fost însă ocupate.

CITEȘTE ȘI  ALARMANT. Posturi de medic fără căutare la Deva

Un răspuns

  1. Dar postul de medic de medicina muncii de ce nu se scoate la concurs si se prefera incheierea unor contracte paguboase pentru unitate si angajati, doar cu un anumit cabinet privat? Oare cate astfel de contracte exista in spitale si cine sunt beneficiarii acestora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus