Fostul sit industrial de pe platforma siderurgică de la Călan va fi administrat de o societate comercială deținută de Consiliul Județean și administrația locală din Călan.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de vineri a Consiliului Județean Hunedoara se află proiectul de hotărârre privind aprobarea înființării unei societăți comerciale care urmează să administreze Parcul Industrial de la Călan.

„În contractul de finanțare este prevăzută înființarea unei societăți comerciale care să administreze noul parc industrial. Va fi un acționariat format din Consiliul Județean Hunedoara (50%) și Primăria și Consiliul Local al Orașului Călan (50%). Parcul industrial dispune de un incubator de afaceri și de terenuri pentru desfășurarea diferitelor activități”, a declarat pentru Hunedoara Liberă președintele CJ Hunedoara, Adrian David.

Lucrările în cadrul proiectului de reabilitare şi pregătire pentru noi activităţi a sitului industrial de pe fosta platformă siderurgică de la Călan se află aproape de final și au fost finanțate cu fonduri europene în valoare de 33 de milioane de euro prin Programul Operațional Regional 2007-2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus