Condițiile pe care trebuie să le îndeplineacă cei care vor să ocupe acest post.

Consiliul Local al Municipiului Deva va aproba, în ședința de luni, organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de director general al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Potrivit documentelor, persoana care se prezintă la concurs trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în domeniulș științe economice sau administrative, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minim 5 ani și experiență managerială  (să fi deținut funcții de conducere) minim 3 ani.

Candidații pentru această funcție vor elabora și depune un proiect de management privind asigurarea desfășurării în condiții de performanță a activității curente și de perspectivă a „Centrului Cultural Drăgan Muntean Deva”, proiect ce va fi susținut în cadrul probei de interviu.

4 răspunsuri

  1. la peste 40 de ani de la inaugurare in 1975, casa de cultura e o ruina, o mizerie arhtiectonica in centrul orasului. peste alti 40 de ani o sa fie la fel. bravo primarilor ! a trecut vremea cand deva era un oras modern. acum e total depasit. in timp ce alte orasele se dezvolta, deva ramane blocata in trecut. poza pare din alt secol, si din alta tara socialista.

  2. Ar putea fi făcut un simplu proiect de curățare prin jet de apă cu presiune. Casa de Cultură din Deva ar arăta nou nouță. Ar costa o nimica toată. Se poate face cu alpinistii utilitari.

  3. nu e suficient, trebuie gandita o alta arhitectura, o cladire moderna si eficienta. si daca primarul nu e in stare sa realizeze un proiect de acest gen, poate cere ajutorul de exemplu de la “profesorii chinezi” cu care s-a intalnit recent, din moment ce s-a discutat despre “perspectiva dezvoltării colaborării bilaterale”. desigur, e mai simplu si mai electoral sa imparti dulciuri copiilor decat sa gandesti dezvoltarea urbanistica a orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus