Alegerile pentru noua conducere sunt programate astăzi, 19 august

Organizația municipală a PSD Deva își va alege noua conducere astăzi, 19 august. Deocamdată, pentru funcția de președinte nu s-a înscris niciun candidat, iar actualul lider al social democraților din reședința de județ, Cătălin Buștea, a declarat că nu mai candidează pentru un nou mandat. „Nu candidez din motive personale, nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Buștea pentru Hunedoara Liberă. Cătălin Buștea ocupă această funcție de aproximativ un an.

Pe de altă parte, în urmă cu două săptămâni, PSD Deva l-a desemnat drept candidat la postul de primar al reședinței de județ pe Ovidiu Moș, în prezent viceprimar al orașului. Acesta nu va candida însă pentru postul de președinte al organizației din Deva.

La bursa zvonurilor este vehiculat numele consilierului județean Ancuța Suciu pentru o posibilă candidatură la funcția de președinte PSD Deva. Oricum, candidaturile se pot depune până inclusiv astăzi, 19 august.

În toate filialele locale ale PSD au loc alegeri pentru desemnarea unor noi conduceri pentru următorii 4 ani, iar în 7  septembrie – la nivel județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus