Colonelul Robert Vâță pe prelua oficial comanda IJJ Hunedoara, vineri, 11 martie.

Generalul de brigadă Viorel Sălan, care va fi numit adjunct al șefului Jandarmeriei Române, va fi înlocuit la comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi de colonelul Robert Vâță.

CITEȘTE ȘI: Generalul SĂLAN predă comanda jandarmilor hunedoreni

Cine este col. Robert Vâță

Colonelul Robert Vâță este absolvent al Şcolii militare de ofiţeri superiori a Ministerului de Interne, al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, este dublu licențiat în drept penal și în Istorie și este doctor în Științe Militare și Informații.

Din aprilie 2012 este Inspector Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj. În perioada martie 2003 – noiembrie 2009 și iunie 2010 – aprilie 2012 a fost Prim adjunct al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara.

Din decembrie 2009  până în iunie 2010, Robert Vâță a fost Comandantul CRC pentru misiunile Departamentului Special de Politie, Comandantul Contingentului Jandarmeriei Române (115 persoane sub comandă), Expert în Ordine Publică – KOSOVO.

În perioada 25 februarie 2002-05 martie 2003 a fost Adjunctul comandantului misiunilor forţelor Speciale de Poliție, (114 persoane sub comandă), expert în ordine publică – KOSOVO.

În perioada februarie 2000 – februarie 2002 a fost Şef de Stat major Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

 

5 răspunsuri

 1. bogdanvita@yahoo.com' Sublocotenent spune:

  Cu “Δ din “I”

 2. anonymous@gmail.com' Anonymous spune:

  Vedeti ca gresiti ca din 2012 este inspector sef la ijj gorj.A fost dar de o perioada buna de timp si pana recent a ocupat functia de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane.

 3. cornel.platonnelu@yahoo.com' prof Cornel Platon spune:

  Voiam a te felicita cu ocazia zilei Jandarmeriei la București dar te găsesc reîntors la Hunedoara! Înțeleg că de fapt s-a făcut o rocadă! Felicitări cu ocazia zilei Jandarmeriei Române.Cu simpatie,respect și admirație!

 4. cornel.platonnelu@yahoo.com' HERACLITICUL 2016 spune:

  La mulți ani cu ocazia Jandarmeriei Române -1 septembrie 2016! Doream a te felicita București dar am constat că s-a făcut o rocadă încă de prin martie! Feelicitări cu ocazia acestui eveniment! Simpatii,respect,admirație prof Cornel Platon

 5. cornel.platon@yahoo.com' HERACLITICUL 2016 spune:

  Felicitări cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Doream un mesaj mai direct la București.Constat-înțeleg rocada! Cu simpatie,respect și admirație prof Cornel Platon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus