În prima campanie prezidențială a lui Klaus Iohannis coordonator a fost Vasile Blaga

Biroul Executiv al PNL a decis luni, în unanimitate, să-l numească pe Ludovic Orban în funcţia de şef al campaniei lui Klaus Iohannis pentru prezidenţiale.

Campania pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis a fost condusă de Vasile Blaga, actual europarlamentar, care a mai condus şi campaniile lui Traian Băsescu.

Adjunct al lui Orban va fi Robert Sighiartău, secretar general al PNL. Pentru restul echipei de campanie, Ludovic Orban a primit mandat din partea Biroului Executiv al PNL să discute cu Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

2 răspunsuri

  1. Eleonora@Sica.pnl' De la Sica Manelistu, una cu dedicatie pentru Nasu ! spune:

    Manelistu` PNL si-a ratat cariera ! Daca Sica Mandolina baga niste manele cu figuri cum stie el, il uitam pe Iohannis si-l votam le el ! Si-i lipim si o babana pe frunte !

  2. manele@Presedinte.ro' Lucrul bine facut de Manelist ? spune:

    Nu vi se pare ca Domnul Presedinte are o figura trista ? Poate se gandeste ca Sica o sa-i fure tot electoratu` PNL-ist cu talatentu` lui de manelist tare-n figuri ?
    Sau poate-l strabate un gand mai sumbru: – Asa de rau am ajuns eu, neamtul lucrului bine facut, sa-mi faca reclama un cantaret de manele decoltate ? Pai asta era bun sa-i cante Doamnei Senator Carmen Eleonora Harau ! Sa castige si el un ban cinstit…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus