Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că joi va avea o discuţie cu medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru a înţelege mai bine care este situaţia sanitară în ţară şi dacă se pot face alegeri în siguranţă.

Întrebat, la sediul central al partidului, dacă el confirmă informaţiile potrivit cărora medicul Alexandru Rafila va deschide lista alegerilor parlamentare la Camera Deputaţilor din partea PSD, Ciolacu a spus: “Astăzi o să am o discuţie cu domnul Rafila. Va veni (la partid – n.r.). Voi avea o discuţie cu domnul profesor Rafila. În primul rând, vreau şi eu să îmi explice un specialist mai bine care este situaţia, ca pe urmă să am şi o discuţie cât mai avizată cu ceilalţi colegi”.

Preşedintele PSD a afirmat că la 4.000 de cazuri COVID-19 pe zi nu crede că se impun alegeri, iar Guvernul trebuie să explice cum va organiza scrutinul în această situaţie.

sursa: agerpres

2 răspunsuri

  1. Sica@Mandolina.ro' Sica, fa-i ca-s fraieri ! spune:

    O sa va explice Sica de o sa va ameteasca pufosilor !

  2. Daca asa este asa cum se prezintain ziarele online, ca specialistul Rafila este curtat de PSD pentru un loc de senator …atunci va spune ca alegerile sunt posibile….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus