Revoltaţi că iluminatul public lasă de dorit în mai multe zone din Deva, membrii Civitas vor organiza marţi o acţiune de protest.

Membrii CIVITAS spun că începând cu ora 18.00 vor porni într-un periplu, Gară, Billa, Poşta Veche, Decebal, cu lumânările în mână, lăsând la baza fiecărui stâlp de iluminat care stă degeaba, câte două-trei lumânări.

“Fiecare suntem conştienţi că a înlocui un bec, fie el şi la iluminatul public, nu ar trebui să ia prea mult timp de la solicitare până la efectuarea lucrării. Cu toate că am făcut demersuri scrise pentru înlocuirea becurilor defecte din punctele importante ale oraşului – intersecţii, treceri de pietoni, căi de acces, parcări – acele zone continuă să fie în beznă. Zona Mall Deva, Poşta Veche, ieşirea de la magazinul Billa spre Zarandului, Ulpiţa colţ cu Decebal, semafoare gară, parcare Aqualand, Eminescu colţ cu Crişan, ieşirea dinspre piaţă spre Decebal, şi alte multe obiective, toate sunt deficitare la acest capitol al iluminatului public. Ştim că nu se va face lumină prea multă cu luminiţele cu care vom veni noi în acele zone, dar le vom lăsa acolo pentru a spune într-un mod aparte, că delăsarea ne costă mult mai mult decât implicarea”, spun reprezentanţii CIVITAS.

foto Marcel Banu, CIVITAS Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus