Claudiu Ionescu a fost ofițer de poliție, acum maior în rezervă

 

„Dragi hunedoreni,

Doar prin experiența și ideile fiecăruia putem găsi cele mai corecte soluții pentru binele comunității noastre. Alăturaţi-vă acestei idei și veniţi în familia POL, Partidul Oamenilor Liberi!

Fii un om liber! Nu te mai lăsa păcălit de partide vechi care și-au arătat potențialul, doar cu oameni care nu-și pot ține promisiunile făcute, pentru a-ți fura votul.

La fel ca şi tine m-am săturat de hoție, să văd cum minciuna este vândută drept adevăr şi cum clasa politică folosește cetățeanul doar ca masă de manevră, ca pe un pion pe tabla de șah.

Ce mă recomandă:

– o carieră în Poliţia Municipiului Hunedoara ca ofițer de Investigații Criminale, coordonator pe toate liniile de muncă, cu multe reușite și satisfacții profesionale, în prezent militar în rezervă cu gradul de maior;

– 20 de ani de studiu, absolvent al Academiei de Poliţie şi studii de masterat în drept penal și procedură penală;

– o bună pregătire juridică, confirmată în mai multe acțiuni câștigate pentru personalul MAI și împotriva abuzurilor de orice fel, care oferă garanția cetățenilor că actele, faptele de natură juridică, documentele emise se vor afla sub umbrela legalității şi nu a corupției, aşa cum a fost până acum;

– prin natura felului meu de a fi, toți cei care mă cunosc, știu că întotdeauna m-am înconjurat cu oameni de valoare profesională şi morală, cu care am făcut echipă bună, fiind un adversar înverșunat al superficialității şi al amânării soluționării diferitelor probleme, ce nu suportă amânare;

– sunt militant activ în protejarea mediului în care trăim, pentru o viaţă mai sănătoasă, mai ales prin intervențiile mele publice împotriva administrației publice locale, ce și-a arătat disprețul față de spațiul verde din Hunedoara şi din județ;

Tu, cetățeanule de bună credință, de dreapta sau de stânga, vino alături de mine pentru a putea construi din temelii o societate normală, care să nu facă diferența între oameni pe criterii politice sau etnice, ci de competență! A construi din temelii înseamnă să începem cu orașul nostru, să ne reprezinte în consiliul local doar cu oameni liberi și de bună credință. Dacă facem asta, acum, în Hunedoara, mâine va fi la fel în toată țara!

Sunt Claudiu Ionescu și candidez la Primăria Hunedoara.
Sunt Claudiu Ionescu și candidez la Consiliul Local Hunedoara.
Sunt Claudiu Ionescu și candidez pe lista de consilieri județeni, din partea POL”, a anunțat Claudiu Ionescu pe contul său de Facebook.

8 răspunsuri

 1. Un alt oportunist. Ca sa nu mai spun de gasca din care vine. Gasca loserilor

 2. Mult succes !
  Va sustinem !
  Respecte !

 3. cati ani are? a tanar pensionar?

 4. gardaluimihaiviteazul@gmail.com' Mihai Viteazul spune:

  Oare Ionescu a anunțat că plecarea sa din sistemu polițienesc a fost motivată de afecțiuni PSIHIATRICE?
  A fost un lucrător-problemă, și-a reclamat toți colegii, se laudă cu performanțe care depășesc performanțele obținute de toată poliția pe mai mulți ani.
  Este convingător ca orice psihopat, vai de cei cu care se încurcă.
  POL, cereți-i documentul de pensionare: ”inapt medical”!

 5. Stiti cine este cel care a comentat sub pseudonimul Mihai Viteaxul? Tiganul de Berbecaru. Oare el mai stie citi colegi si-a sifonat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus