Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 milioane de lei, pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1, A2 și A3 și a drumurilor din administrarea DRDP București - Lot 2 SDN București Sud, Lot 5 SDN Târgoviște și Lot 6 SDN Ploiești.

Potrivit unui anunț de atribuire publicat marți de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), deszăpezirea Autostrăzii A1 va fi asigurată de Asocierea SC Fincodrum SA — SC Viabild Cons VT SRL — SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 lei, fără TVA.

Aceeași asociere a câștigat contractul și pentru deszăpezirea Autostrăzii A2, valoarea acestuia fiind de 2.806.473 lei, fără TVA. Contractul pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă a Autostrăzii A3 a fost atribuit societății Rebelis Construcții SRL, aceasta primind în schimbul activității prestate suma de 3.280.337 lei, fără TVA.

Pentru deszăpezirea Lotului 2 SDN București Sud, contractul a ajuns la Asocierea SC Anastamar Construct SRL — SC Itaro SRL (valoarea — 5.552.005 lei, fără TVA), firma Eurocogen Filiala Aninoasa se va ocupa de întreținerea curentă pe timp de iarnă a Lotului 5 SDN Târgoviște, contra sumei de 2.920.334 lei, fără TVA, iar Rebelis Construcții SRL a câștigat contractul pentru Lotul 6 SDN Ploiești, cu o valoare de 5.485.822 lei, fără TVA. Niciunul dintre contracte nu va putea fi subcontractat, se menționează în anunț.

Tipul procedurii a fost negocierea fără anunț de participare, explicația fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitație deschisă, la o licitație restrânsă sau la un dialog competitiv, a fost neconform sau inacceptabil. “Au fost luate în considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selecție calitativă”, precizează CNAIR, anunţă Agerpres. Criteriul de atribuire menționat în anunțul postat în SEAP a fost prețul cel mai scăzut.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus