CNAIR se pregătește pentru sezonul rece și a pregătit utilajele și materialele antiderapante, pentru intervenții și pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu.

DRDP Brașov a anunțat că pentru intervențiile pe autostradă în județul Sibiu sunt disponibile 31 de utilaje, din care 28 de autoutilitare cu lamă și răspânditor. De asemenea, au fost stabilit un necesar de 4.500 de tone de sare, stocul actual fiind de 3.200 de tone de sare.

Dacă, potrivit programului de deszăpezire, utilajele ar fi trebuit să intre în baze de la 1 noiembrie, acesta a fost decalat, având în vedere temperaturilor ridicate din ultima perioadă și astfel ”fiind evitate cheltuielile cu staționarea utilajelor”, mai precizează sursa citată.

Potrivit unei situații prezentate de CNAIR în 4 noiembrie, pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă, pe cei aproximativ 70 km de autostradă între Sibiu și Orăștie are încheiat acord-cadru firma Diferit SRL, din 2016, pe 4 ani, cu contract subsecvent în valoare de 1.510.906 lei până la 31 decembrie.

sursa: alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus