Echipa de fotbal din reşedinţa de judeţ a obţinut un rezultat favorabil în meciul retur jucat cu Gilortul Tg. Cărbuneşti.

Meciul retur s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea CNS „Cetate” Deva. Formaţia pregătită de Marius Sîrbu a învins şi la Târgu Cărbuneşti, în manşa a doua a barajului de promovare în Liga a III-a. Devenii s-au impus cu 3-1 (2-0). 

CNS Cetate Deva s-a impus cu 11-3 şi va evolua sezonul viitor în Liga a III-a.

“Din toamnă vom vedea pe stadionul municipal „Cetate” meciuri din ce în ce mai tari. Ca şi până acum, tânăra echipă se va bucura de susţinere deplină din partea noastră. Felicitări jucătorilor, antrenorului Marius Sârbu, oficialilor clubului şi tuturor celor care au crezut în echipa CNS „Cetate” Deva. Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători a fost profesorul Simion Molnar. A fost, de altfel, unul dintre iniţiatorii proiectului, a pus mult suflet şi a contribuit cu toată priceperea sa la construcţia noii echipe care să reprezinte cu adevărat oraşul. Meciul de sâmbătă de la Tg. Cărbuneşti a fost dedicat preşedintelui onorific al CNS „Cetate” Deva, profesorul şi istoricul Simion Molnar. Jucătorii au evoluat pe tot parcursul meciului cu banderolă neagră pe braţ şi toţi cei prezenţi au ţinut un moment de reculegere în memoria sa” este mesajul transmis de primarul Devei, Petru Mărginean, pe facebook.

Un răspuns

  1. Sa fiti sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus