Acoperişul unui bloc din Lupeni, cu o suprafaţă de aproximativ 200 mp, a fost dislocat de vânt şi trântit la pământ. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Elemente din structura acoperişului au aterizat pe o cale ferata neutilizată şi au avariat un autoturism ce era parcat în proximitatea imobilului. Un echipaj al Gărzii de intervenţie Lupeni şi membri ai CLSU Lupeni au lucrat pentru segmentarea materialului lemnos din acoperiş şi îndepărtarea tablei.
Circulaţia pe DJ 708 D la Muncelu Mic a fost întreruptă după ce un copac a fost rupt de vânt. O echipă a Detaşamentului Deva a intervenit pentru segmentarea şi îndepărtarea copacului de pe carosabil.
O ambulanţă SAJ a rămasa blocată, ca urmare a ninsorii pe DN 687D, în zona Dăbâca pe perioada unei externări a unui pacient COVID.
Zona înaltă montană a judeţului Hunedoara s-a aflat, timp de mai bine de 6 ore, sub incidenţa avertizării COD ROSU de fenomene meteo imediate caracterizate de viscol puternic, intensificari de vant de până la 170km/h, zapada troienită şi vizibilitate 0 la peste 1800m altitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus