Comercianții din municipiul Hunedoara își vor putea expune produsele și obiectele în fața magazinelor numai cu acordul scris al primarului. Modificarea Regulamentului local de desfăşurare a activităţilor comerciale se află în dezbatere publică.

Proiectul de modificare a Regulamentului local de desfăşurare a activităţilor comerciale propune modificarea articolului care face trimitere la expunerea mărfurilor astfel:

„se interzice desfăşurarea activităţilor comerciale prin expunerea mărfurilor sau a altor bunuri aparţinând comercianţilor în exteriorul structurii de vânzare legal autorizate, inclusiv pe pereţii exteriori ai structurii, cu excepţia persoanelor fizice sau juridice care au acordul scris al Primarului. Se exceptează, de asemenea de la aceste prevederi activităţile comerciale desfăşurate în sectorul 3 (produse industriale) din piaţa Obor, în sensul că la aceste spaţii comerciale se permite expunerea produselor comercializate pe usile, geamurile, obloanele ce aparţin spaţiilor comerciale şi nu mai mult de 1 mp în afara spaţiilor comerciale.”

Același proiect mai prevede că Primarul va putea acorda „amplasamente pentru exerciţiul comercial de maxim 200 mp până la organizarea licitaţiei publice, acordul neputând depăşi 180 de zile lucrătoare.”

2 răspunsuri

  1. Corect. bravo.. Eu propun sa cerem acordul primarului pentru : a respira, lumina de la soare, mersul pe strada, florile din copaci, ciripitul pasarelelor.

  2. Pingback: ARCELORMITTAL Hunedoara va absorbi Mecanica Sider - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus