Întrunit în ședință extraordinară, Consiliul Județean Hunedoara a aprobat propunerea președintelui Laurențiu Nistor de constituire a unei comisii de verificare, în urma acuzațiilor lansate zilele trecute de către reprezentanții PNL, privind activitatea SC Apaprod SA Deva.

„Nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra mea, asupra activității consilierilor județeni sau a instituțiilor aflate în subordine. Vreau ca această comisie să facă lumină și să cerceteze toate aspectele reclamate. Cât timp voi ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, nu voi accepta să apăr pe cineva asupra căruia planează suspiciuni și niciodată nu mă voi opune verificărilor. Sper și cred în elucidarea corectă a problemelor ridicate”, a declarat Laurențiu Nistor.

În urma votului, Comisia va fi formată din 5 consilieri județeni: Ion Bădin (PSD) – vicepreședinte CJ Hunedoara; Ioan Ștaier (PSD), Cristina Chivu (PNL), Dacian Ciodaru (PRORO) și Robert Muzsic (PMP).

cj2 cj 1

4 răspunsuri

 1. D-l. Badin a fost angajat la Apa Prod SA, sectia din Hunedoara ?
  Sper sa vedem raportul in presa locala !

 2. Costaflorea@yahoo.com' Costa Florea spune:

  Apa Prod nu-și face treaba ,tergiversează introducerea apei și a canalizări in cartierele municipiului Hunedoara (Bos, Zlasti etc) de ani de zile , să ne spună clar când sperăm și noi la apă și canalizare . Să facă niște analize la apă din Bos să vadă cât e de potabilă , cărăm cu bidoanele deocamdată de la Gros

 3. Poate comisia , coroborează cele sesizate cu acestea,de care ,cu siguranță,dl.Nistor nu știa:
  a) 99,99% din posturi sunt ocupate fără nici un fel de concurs,chiar fără studii sau analize medicale.Prietenii știu de ce.
  b) 99,99 % din referatele de necesitate pentru materiale și piese de schimb se fac degeaba pentru că nu se aprobă.Sanki.Cică s-au pierdut pe drum.De fapt nu se aprobă fiindcă se face…”economie”.Rezultatul e dezastruos fiindcă toate utilajele se defectează,apar avarii și neconfomități care nu mai pot fi remediate prea ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus