CEC Bank este prima bancă ce vine cu un produs dedicat încasării și plății taxei pe valoare adăugată, de care firmele plătitoare de TVA vor avea nevoie începând cu 2018, informează profit.ro.

CEC, bancă de stat, oferă comisioane reduse pentru clienții care deschid un astfel de cont. Plata defalcată a TVA devine obligatorie pentru firme începând cu 1 ianuarie 2018. Companiile pot opta să intre mai devreme în acest sistem, începând cu 1 octombrie, caz în care vor beneficia de unele facilități fiscale.

Produsul CEC Bank, denumit “Contul de TVA”, are comisioane 0 la deschidere și închidere, încasări intra și interbancare, la plățile decontate în sistem intrabancar, la depunerile de numerar efectuate de persoanele autorizate. Comisioanele sunt reduse la jumătate pentru plățile interbancare făcute prin serviciile de mobile și internet banking, potrivit unui comunicat de presă al băncii de stat.

De asemenea, firmele care dețin pachetul IMM beneficiază de comision de administrare 0, prin includerea contului în pachet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus