Pesediştii şi-au programat şedinţa Comitetului Executiv al PSD din data de 30 iunie la Orăştie, în fosta bază militară, transformată între timp în zona de agrement Arsenal Park.

Printre spaţiile de cazare, liderii PSD pot opta pentru Camera Ofiţer, Camera Soldat, Camera Tun şi Camera TAB, Apartamentul Colonel şi Vila General. Complexul mai dispune de o piscină în aer liber, locuri de antrenament militare, dar are şi tancuri, tunuri, lansatoare de rachete, elicoptere şi avioane de luptă răspândite la tot pasul.

Camera Ofițer:

camera-ofiter-007Camera Soldat:

Camera Soldat - Arsenal Park 002Camera Tun

Camera Tun - Arsenal Park 002Camera TAB

Camera TAB - Arsenal Park 003Apartamentul Colonel

Apartament Colonel  - Arsenal Park-008Vila General

Vila General - Arsenal Park - 03Vila General - Arsenal Park - 012“Construită pe ruinele fostei fabrici de muniţie din Orăştie, această „unitate militară de vacanţă”, cum o caracterizează proprietarii săi, „oferă posibilităţi nenumărate şi total neobişnuite de destindere, mereu altele, pe toată întinderea sa de 88 de hectare”, se arată pe site-ul de prezentare al parcului.

Comitetul Executiv al PSD este ultimul înaintea Consiliului Naţional care urmează să fie organizat pe 1 august, în cadrul lui urmând să se stabilească strategia electorală pentru alegerile prezidenţiale.

SURSA: gândul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus