PNL nu votează bugetul plin de iluzii propus de guvernul Grindeanu

COMUNICAT DE PRESĂ

Bugetul propus de guvernul Grindeanu este departe de angajamentele asumate de acest partid în campania electorală și la mare distanță de nevoile reale ale românilor.

PNL nu poate susține un buget în care marile proiecte de investiții ale României sunt ignorate sau în care autostrăzile nu reprezintă o prioritate. Românii trebuie să știe că reprezentanții PSD și ALDE din Parlament, alături de  guvernul Grindeanu, nu susțin construcția autostrăzii Moldova, a autostrăzii Sibiu-Pitești și, în general, că refuză orice proiect care nu servește interesele actualei coaliții și ale clientelei politice.

Este rușinos faptul că acest guvern, care se bate cu pumnul în piept când vine vorba de România și de interesele naționale, nu a găsit niciun leu în buget pentru  Centenarul Unirii. Mai avem un an până la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire și PSD, alături de ALDE, tratează cu dispreț acest eveniment, negăsind de cuviință să aloce bani pentru pregătirea așa cum se cuvine a acestei sărbători naționale.

În schimb, s-au găsit bani, și nu puțini, 30 de miliarde de lei, pentru a-i pune la dispoziția pixului doamnei ministru Sevil Shhaideh, ca să-i împartă pe criterii politice, în baza Ordonanței 9/2017, pe care guvernul Grindeanu tocmai a adoptat-o. PSD  face ceea ce știe mai bine : împarte România în două și-și cumpără din bani publici capital electoral, amanetând viitorul țării.

Prin adoptarea  acestui buget, construit special pentru intersele politice ale coaliției aflate la guvernare, ignorând interesele românilor și dezvoltarea economică a României, sunt șanse mari ca țara să ajungă din nou în recesiune economică.

PNL nu poate fi părtaș la politica antinațională a actualei guvernări și de aceea nu va vota bugetul guvernului Grindeanu pentru anul 2017.

Florin Roman, preşedinte PNL Hunedoara

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Un răspuns

  1. Pingback: Liberalii nu votează Bugetul propus de Guvernul Grindeanu - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus