Laurențiu Nistor: „Situația CEH este și va fi în atenția noastră”

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere că în spațiul public au apărut o serie de speculații potrivit cărora PSD nu ar fi interesat de situația Complexului Energetic Hunedoara și că ar susține echipa de conducere numită de fostul guvern la conducerea acestuia, facem precizarea că aceste acuzații sunt lipsite de orice temei. În plus, aceste opinii par a veni din partea unora care nu vor să înțeleagă că nu mai suntem în campanie electorală. La această dată, România are un guvern condus de premierul Grindeanu, susținut de PSD și ALDE, care a început să pună în practică toate măsurile economice și sociale promise în campania electorală. Iar situația Complexului Energetic Hunedoara și soluțiile ce trebuiesc găsite de urgență pentru redresarea economică a acestuia, se află pe lista de priorități a guvernului.

În calitatea mea de deputat și de președinte al PSD Hunedoara, pot să vă asigur că am avut mai multe discuții cu primul ministru Sorin Grindeanu legate de situația Complexului Energetic și am primit asigurări că se lucrează la un set de măsuri care să remedieze dezastrul generat de conducerea CEH numită de guvernul tehnocrat.

În acest context, primul pas făcut de premierul Grindeanu a fost numirea lui Doru Vișan un profesionist desăvârșit în domeniul energetic, pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei. Astfel, fostul director al termocentralei de la Paroșeni, are ca responsabilitate directă domeniul minerit și energie.

Și, pentru a evita alt gen de speculații, fac precizarea că nu PSD Hunedoara numește directori în conducerea CEH Hunedoara! Există un guvern care, prin miniștrii săi, se ocupă de aceste numiri!

Vrem însă să fim cât se poate de clari în anumite privințe. PSD Hunedoara a solicitat guvernului Grindeanu înființarea unei comisiii guvernamentale care să analizeze dezastrul produs de conducerea tehnocrată a CEH și să-i tragă la răspundere pe vinovați! De asemenea, așteptăm ca premierul Grindeanu împreună cu ministrul Energiei să găsească cele mai bune soluții pentru numirea unor profesioniști la conducerea CEH care să implementeze cît mai repede măsuri pentru salvarea Complexului și implicit a miilor de locuri de muncă.

Dorim să vă asigurăm însă că PSD Hunedoara acționează cu convingerea că România are în continuare nevoie de cărbune și de energie în sistem termo, așa cum s-a demonstrat cu prisosință în prima lună a anului 2017.

Deputat Laurențiu NISTOR

Președinte al Organizației Județene PSD Hunedoara

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

2 răspunsuri

  1. Pingback: Nistor vrea comisie guvernamentală pentru CEH - Hunedoara Libera

  2. Alinaraciula@gmail.com' Rares Rădescu spune:

    Praf in ochii oamenilor si gargară ieftină, unde a fost tribul PSD Hunedoara pâna acum .De pe ce planetă ați aterizat acum 2017, din 2012 de când PSD e la guvernare nimeni nu a văzut dezastrul de la CEH. Acum căutam acarul Păun. Toate partidele din județ au asigurat distrugerea societăților economice din minerit, siderurgie acum vine rândul si energiei electrice. Acum toți sunteți fete mari violate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus