„Colegii de la DRÄXLMAIER Hunedoara au participat la acțiunea de ecologizare „Ziua Curățeniei”. Ei au contribuit la curățarea de deșeuri și gunoaie a unei zone întinse din apropierea orașului.

 

HUNEDOARA, 9 noiembrie 2019.  Peste 90 de angajați ai DRÄXLMAIER Hunedoara și-au petrecut ziua de sâmbătă ajutând la protejarea mediului înconjurător. Echipați cu mănuși și saci de gunoi, voluntarii companiei, însoțiți de familie și copii, au colectat în doar câteva ore peste 3 tone de deșeuri – de la materiale plastice la polistiren, cutii de carton, ambalaje și resturi menajere.

 

Zona vizată pentru curățenie de angajații DRÄXLMAIER Hunedoara a fost în apropierea străzii Carpați, pe malul râului Cerna, unde existau foarte multe gunoaie.

 

„Ne-a făcut plăcere că ne-am organizat și am participat împreună la această acțiune. Am făcut mișcare și am făcut o faptă bună, încercăm să protejăm natura. A fost o experiență interesantă și relaxantă alături de colegi”, a spus Daniel, unul dintre voluntarii DRÄXLMAIER Hunedoara.

 

Echipa numeroasă de voluntari a companiei s-a bucurat să facă o faptă bună în timpul liber. Angajații s-au arătat dornici ca și pe viitor să participe la alte acțiuni similare. Unii au venit alături de copii, dorind să-i învețe cât este de important să mențină curățenia în mediul înconjurător.

 

„Avem peisaje foarte frumoase în Hunedoara și în regiune. Este important să le protejăm, să le păstrăm curate și să ne responsabilizăm. M-am simțit excelent alături de colegi, peisajele sunt superbe și suntem bucuroși că am transformat zona ecologizată într-un loc îngrijit. Suntem cu toții un exemplu copiilor noștri și a fost foarte frumos că am participat alături de cei mici la această acțiune”, a povestit Elena, colega noastră din DRÄXLMAIER Hunedoara.

 

DRÄXLMAIER Hunedoara este partenerul dedicat al comunităților locale. Compania a donat în acest an aparatură medicală în valoare de 25.000 de euro Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De asemenea, în 2019, DRÄXLMAIER Hunedoara a susținut zeci de elevi care provin din familii defavorizate prin donația de rechizite școlare”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus