COMUNICAT DE PRESĂ

Stadiul depunerii Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019

 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)Hunedoara informează că până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019, un  număr de 15.146 cereri din 17.562  fermieri programati.

Reamintim că în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.

Totodată, pentru a veni în sprijinul fermierilor, Centrul judeţen și Centrele  locale APIA din DEVA, HUNEDORA ,ILIA,BRAD , PETROSANI,ORASTIE SI SANTAMARIE-ORLEA vor avea PROGRAM NORMAL DE LUCRU și în weekend-ul următor, sâmbăta – 11 mai și duminică – 12 mai, cu recuperarea timpului lucrat, în condiţiile legii.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro, la link-ul: http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019 .

 

                                        DIRECTOR EXECUTIV

                                            IOAN MARCEL SOCOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus