O delegație a județului Hunedoara participă în perioada 12 - 14.09.2017, în orașul Nancy din Franța, la Plenara de Toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei (Comisia 1 – „Economie și Dezvoltare Regională”, Comisia 2 – „Politică Socială și Sănătate Publică” și Comisia 3 – „Cultură, Educație și Tineret”).
Temele de dezbatere pentru această sesiune a comisiilor ARE sunt structurate pe două direcții și sunt denumite astfel:
Politica de coeziune: obțineți vreun avantaj ca urmare a aplicării ei?
Există un viitor pentru cultură în era digitală?
Delegația hunedoreană este compusă din:
          Rodica DIMULESCU, consilier județean,
          Dacian Iulian CIODARU, consilier județean,
          Dan BOBOUȚANU, primarul municipiului Hunedoara,
          Dan Eugen CRIȘAN, șef serviciu Relații Externe, Asocieri și Comunicare Interinstituțională din cadrul C.J. Hunedoara.
Creată in 1985, Adunarea Regiunilor Europei (ARE) este o rețea independentă a regiunilor europene și cea mai mare organizație de cooperare interregională din Europa lărgită. Reprezintă 150 de regiuni din 29 de țări. Județul Hunedoara este membru ARE din anul 1992.

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus