Centrul INFOTRAFIC informează: lucrăripe autostrada A1 Sibiu-Deva. Avertisment pentru conducătorii auto.

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe parcursul zilei, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, se vor executa diverse tipuri de lucrări, pe următoarele sectoare de drum:

  • pe sensul de mers către Deva, pe benzile unu și de urgență, între kilometrii 356 și 368, au loc lucrări asupra marcajelor rutiere, până în jurul orei 14:00, după care acestea continuă pe același tronson kilometric, dar pe celălalt sens de mers, până în jurul orei 17:00;
  • pe sensul de mers către Sibiu, pe banda a doua, între kilometrii 246 și 245, se desfășoară lucrări de curățare a zonei mediane, până în jurul orei 15:00.

Recomandăm conducătorilor auto să acorde o atenție mărită acestor zone, să reducă viteaza și să semnalizeze din timp înainte de a schimba banda de circulație.

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus