Astăzi a avut loc la Instituția Prefectului – Județul Hunedoara o întâlnire de lucru a prefectului Călin Petru Marian cu reprezentanții Agenției Domeniilor Statului și ai Primăriei comunei Gurasada.
Discuțiile, la care au participat atât conducerea Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară cât și reprezentanți ai prestatorului de servicii de cadastrare sistematică, au avut rolul de a clarifica situația proprietății statului român aflată în administrarea comunei Gurasada, în vederea evitării unor suprapuneri cu terenurile aflate în proprietatea primăriei sau cu cele retrocedate sau care urmează să fie atribuite foștilor proprietari.
Prefectul județului, Călin Petru Marian, a stabilit împreună cu participanții la discuții ca următoarea întâlnire să aibă loc în 18 februarie 2022, iar până atunci să fie revizuită documentația de cadastru sistematic în zonele în care Agenția Domeniilor Statului deține în administrare terenuri aflate în proprietatea publică a statului, pe teritoriul U.A.T. Gurasada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus