Social-democrații taie panglicile proiectelor inițiate de liberali

Un proiect destinat hunedorenilor și turiștilor care aleg să se reculeagă la mormântul Părintelui Arsenie Boca este transformat de PSD-iști în campanie de imagine. Social-democrații din fruntea Consiliului Județean Hunedoara au tăiat panglica unui proiect de investiții gândit, finanțat și implementat parțial pe mandatul liberalilor. PSD-iștii „confiscă” politic un proiect care are rolul de a dezvolta turismul religios.

Social-democrații au inaugurat drumul, pe care fix în urmă cu un an de zile îl contestau. Acum, pleiada de PSD-iști din Hunedoara a tăiat panglica unei investiții care a fost gândită, semnată și implementată parțial de conducerea PNL a Consiliului Județean Hunedoara.

Încă din anul 2013 au început demersurile pentru modernizarea acestui sector de drum, iar contractul de peste 7 milioane de lei a fost semnat doi ani mai târziu, în anul 2015. Tot în anul 2015 au demarat și lucrările, însă acestea au fost finalizate în luna octombrie a acestui an.

Președinte PNL Hunedoara,

Lucian Heiuș

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus