„Finanțările nerambursabile acordate discreționar și politic”

Oficialii Consiliului Județean Hunedoara țin la secret modul în care s-au aprobat finanțările nerambursabile în baza Legii 350/2005! Consilierii județeni ai PNL au solicitat, în scris, consultarea tuturor cererilor și dosarelor depuse în vederea obținerii finanțărilor nerambursabile în baza legii 350/2005. Răspunsul reprezentanților CJH a venit telefonic și s-au propus două variante: consultarea documentelor să aibă loc fie vineri, fie luni, de la ora 08:00. Supriză, însă! Conducerea social-democrată a Consiliului Județean Hunedoara nu le-a mai permis consilierilor liberali să consulte documentele, comunicându-le că vor fi invitați la o dată ulterioară, să studieze dosarele în prezența președintelui Consiliului Județean și a președintelui Comisiei speciale.

Dat fiind modul de repartizare a finanțărilor nerambursabile și lipsa de transparență, considerăm că oficialii social-democrați din fruntea Consiliului Județean Hunedoara vor să ascundă “sub preș” tertipurile comise.

Conducerea PSD a Consiliului Județean Hunedoara abordează DISCREȚIONAR și TOTAL NETRANSPARENT un subiect în care este vorba de împărțirea banilor publici. În acest sens, solicităm PUBLIC Consiliului Județean Hunedoara  facă publice TOATE cererile și dosarele complete pentru finanțari nerambursabile în baza legii 350/2005 care au fost depuse în cursul anului 2018, admise și respinse de către comisie.

Bugetul Consiliului Județean Hunedoara nu este pușculiță de partid!

 

Președinte PNL HUNEDOARA,

Lucian HEIUȘ


TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de e-mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus